19 Mart 2022, 13:14 - Anasayfa // SPOR Haberi yazdır
Kayseri Şekerspor Türkiye ikincisi oldu

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen U20 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonasında Kayseri Şekerspor Güreş Takımı Türkiye ikincisi oldu.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen U20 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonasında Kayseri Şekerspor 91 Puanla Türkiye ikincisi oldu.
15-18 Mart tarihleri arasında Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası spor salonunda yapılan şampiyonada 51 ilden 38 takımın katıldığı müsabakada 550 sporcu madalya mücadelesi verdi.
Kayseri Şekerspor Güreş Takımı adına mindere çıkan 63 kiloda Azat Sarıyar ve 67 kiloda Onur Yurtata Türkiye Şampiyonu olurken, 60 kiloda Barış Erbek ile yine 60 kiloda Kemal Sevgili Türkiye ikincisi oldu ve 87 kiloda Erdem Kethüda ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Kürsüde Kayseri Şekerspor’un adının düşmediği şampiyonada Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve beraberindeki heyet müsabakaların bir bölümünü yerinde izleyerek sporculara destek oldu.
Başkan Akay, U20 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonasında takım halinde ve çeşitli kilolarda elde ettikleri dereceler ile büyük başarılara imza atan, Kayseri Şekerspor Güreş takımı sporcularını ve antrenörleri İlker Genel, Salih Güney ile Veysel Toprak’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Tokat OLAY
YORUM YAZ

Diğer SPOR Haberleri
Tümü
Avrupa Dünya Olimpiyat Cihan Şampiyonu Mahmut Demir vefakarlığından dolayı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu'na teşekkür etti.
YAZARLAR
-
Musa ÖZDEMİR
ŞOV YAPMA! MİLLİYETÇİLİK GÖNÜL İSTER...
-
Yakup ORAKCI
ÜYEYE ÖNEMİ HİSSETTİRİLMELİ
-
Kemal VANLI
YÜCEL BULUT'UN İSTİFASINA BİR DE BU AÇIDAN BAKALIM...
-
M. Halil PAZARLI
YALNIZLIĞIN KUCAĞINDA
-
Elif YAZICI
TRAVMATİK KARŞIT AKTARIM
-
Haktan YÜCER
TANRI'NIN YEGANE MESAJI 'SAYGI'
-
Eyüphan KAYA
ÖNCE AŞI OL, SONRA TEVEKKÜL ET
-
Tokat OLAY
TARIM OLMADAN ASLA OLMAZ
-
Feyza GÖKÇE
PAKETLİ GIDALARDAKİ GİZLİ TEHLİKE ÇİN TUZU!
E-BÜLTEN ABONELİK
EN ÇOK TIKLANANLAR
-
KAÇUV Genel Müdürü Kübra Avtepe göreve başladı
Kanserli çocuklara Umut Vakfı'nın(KAÇUV) Genel Müdürü Kübra Avtepe göre...
-
İPUD, Beyaz altının geleceği için sektörü biraraya getirdi
İyi Pamuk Uygulamaları Derneği (İPUD), İzmir'de düzenlenen 'Sürdürü...
-
Çalışkan Vali Ozan Balcı, Van'da bildiğimiz gibi
Tokat'ta yaptığı hizmetler, geliştirdiği projeler, halkla kurduğu ileti...
-
Yücel Bulut, Büyük sürgünü TBMM gündemine taşıdı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Büyük Kafk...
-
Sinan Genç, 'FORMÜL, Hızla büyüyen bir sanayi kuruluşudur'
Tokat'ın yetiştirdiği değerlerden olan Formül Plastik ve Metal Sanayi A...